«Στον αέρα» το MasterChef:  Αποχωρεί ένας από τους τρεις κριτές;

Απόψε ο τελικός του MasterChef

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Κορυφώνεται η αγωνία του τηλεοπτικού κοινού για τον νικητή του φετινού MasterChef.

Μετά από τέσσερις περίπου μήνες μαγειρικής αναμέτρησης ο φετινός μαγειρικό διαγωνισμός του Star φτάνει στο τέλος του. Οι δύο φιναλίστ, Μανώλης και Σπυριδούλα μετά από μία σειρά δοκιμασιών έχουν βαθμολογηθεί από τους κριτές.

Πρέπει να πούμε ότι αρκετά spoilers θέλουν νικητή τον Μανώλη αλλά όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης ο μάγειρας δεν κατάφερε να βγάλει ένα πιάτο στη δοκιμασία. Και η Σπυριδούλα, όμως, είχε αρκετές αστοχίες στα δικά της πιάτα αφού είχε ξεχάσει κουκούτσια μέσα σε σταφύλι.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα έχουμε θρίλερ μέχρι τέλους για την ανάδειξη του νικητή.

Ο αποψινός τελικός θα είναι χωρισμένος σε δύο μέρη. Το πρώτο θα είναι μαγνητοσκοπημένο με τους δύο φιναλίστ να καλούνται να αντιγράψουν το πιάτο ενός διακεκριμένου σεφ. Στο δεύτερο που θα μεταδοθεί ζωντανά θα αποσφραγιστούν οι φάκελοι με τη βαθμολογία που έχουν δώσει οι καλεσμένοι σεφ και που θα αναδείξουν τον μεγάλο νικητή του μαγειρικού διαγωνισμού για φέτος.

Πρέπει να πούμε ότι ο νικητής εκτός από τον τίτλο του MasterChef θα κερδίσει και 50 χιλιάδες ευρώ ως χρηματικό έπαθλο. Ο δεύτερος φιναλίστ θα εισπράξει 10 χιλιάδες ευρώ. Οι χρήστες βέβαια του twitter μόνο ευχαριστημένοι δε θα είναι σε ενδεχόμενη νίκη της Σπυριδούλας αφού δεν έχουν σταματήσει να εκφράζουν την αντιπάθειά τους προς την παίκτρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού #MasterChefGR; @StarChannelTv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις