«Στον αέρα» το MasterChef:  Αποχωρεί ένας από τους τρεις κριτές;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε το MasterChef 4 – Πότε θα το δούμε;

Τι θα γίνει με την τριάδα των κριτών;

Με μεγάλο νικητή τον Μανώλη Σαρρή ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο τρίτος κύκλος του MasterChef.

Όπως και ο δεύτερος κύκλος έτσι και ο φετινός σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης. Ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό οι επιδόσεις του ριάλιτι μαγειρικής ήταν εντυπωσιακές. Μάλιστα τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόταν μονίμως στην κορυφή του top-20 με τα δημοφιλή προγράμματα της εβδομάδας.

Γι’ αυτό τον λόγο ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star πήρε το πράσινο φως από το κανάλι για νέο κύκλο επεισοδίων. Το ανακοίνωσε άλλωστε ο ίδιος ο Σωτήρης Κοντιζάς πριν την αποφώνηση μετά την γνωστοποίηση του νικητή του διαγωνισμού.

«Λοιπόν παιδιά, μπράβο, μπράβο σε όλους! Ευχαριστούμε γι’ αυτό το ταξίδι, ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε όλο το crew πίσω από τις κάμερες, είναι πάρα πολλά τα άτομα που δουλεύουν χωρίς διάλειμμα για να βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε και εσάς από τα σπίτια σας για την προτίμηση και την υποστήριξη! Εις το επανιδείν, τα λέμε σύντομα MasterChef 4…» ανακοίνωσε ο κριτής του ριάλιτι.

Πότε όμως θα δούμε τον νέο κύκλο επεισοδίων;

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει στους τρεις προηγούμενους κύκλους το MasterChef 4 θα βγει στον αέρα τους πρώτους μήνες του 2020. Ωστόσο σύμφωνα με όσα έχουν δει κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας δεν αποκλείεται το ριάλιτι να κάνει ένα μεγαλύτερο διάλειμμα προκειμένου να μην κουράσει το κοινό. Αυτό σημαίνει ότι το κοινό θα πρέπει να περιμένει λίγο περισσότερο για τα νέα επεισόδια.

Μένει να δούμε βέβαια αν θα βρίσκονται και οι τρεις κριτές στη θέση τους. Όπως είχε σημειώσει πριν από λίγο καιρό η «Realife» ένας από τους τρεις κριτές (δίχως να αποκαλύψει όνομα) είχε εκφράσει τις ενστάσεις του για τη συνέχεια του ριάλιτι, ενώ είχε σημειώσει ότι έχει αφήσει πίσω άλλες υποχρεώσεις λόγω των γυρισμάτων.

Δεν αποκλείεται δηλαδή στον τέταρτο κύκλο να «σπάσει» η τριάδα των Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και Πάνου Ιωαννίδη.