«Στον αέρα» το MasterChef:  Αποχωρεί ένας από τους τρεις κριτές;

Τηλεθέαση εβδομάδας: Αυτό το πρόγραμμα έριξε από την κορυφή το MasterChef

Ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star έχασε την πρωτιά μετά από αρκετές εβδομάδες.

Το MasterChef ήταν αναμφίβολα από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star κάθε εβδομάδα βρισκόταν στην κορυφή των πιο δημοφιλών προγραμμάτων όπως έδειχναν οι μετρήσεις της Nielsen. Μόνο που την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκε πρόγραμμα που κατάφερε να το ρίξει από την κορυφή του top-20.

Πρόκειται φυσικά για τον μεγάλο τελικό της Eurovision που μεταδόθηκε το βράδυ του Σάββατου. Ο διαγωνισμός τραγουδιού με τη συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου ξεπέρασε το 50% και χάρισε την πρωτιά στην ΕΡΤ 2 στην σχετική λίστα.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star «περιορίστηκε» στην τρίτη θέση ενώ ακόμη τρία επεισόδια βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Στα κορυφαία δέκα προγράμματα την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκαν οι σειρές Τατουάζ και Επιστροφή. Τέσσερα ακόμη επεισόδια του Τατουάζ βρέθηκαν μέσα στην κορυφαία 20άδα.

Στο top-20 και συγκεκριμένα την 14η θέση βρέθηκε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision που μεταδόθηκε την Τρίτη με τη συμμετοχή της Ελλάδα και της Κύπρου. Στην κορυφαία 20άδα βρίσκονται το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα αλλά και ένα επεισόδιο του Survivor.

Τηλεθέαση εβδομάδας: Αυτό το πρόγραμμα έριξε από την κορυφή το MasterChef