Κάθε βράδυ εκπομπή… αντίστροφης μέτρησης για τον τελικό των τελικών!

Κάθε βράδυ εκπομπή… αντίστροφης μέτρησης για τον τελικό των τελικών!

Σε ρυθμούς τελικού Champions League η Cosmote TV.

Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League ανάμεσα στην Τότεναμ και την Λίβερπουλ (Σάββατο 1/6, 22.00, Cosmote Sport 1HD) πλησιάζει και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα της μεγάλης αναμέτρησης μέσα από την εκπομπή «UEFA Champions League Final», με τους Τάσο Κολλίντζα και Βασίλη Σαμπράκο, αλλά και με ζωντανές συνδέσεις με τους απεσταλμένους της Cosmote TV, σε Λονδίνο, Λίβερπουλ και Μαδρίτη.

Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά από την Δευτέρα 27/5 ως την Παρασκευή 31/5 στις 21.00, στο Cosmote Sport 1HD, παρουσιάζοντας την προετοιμασία των ομάδων και όλες τις εξελίξεις μέχρι τη «συνάντησή» τους στον αγωνιστικό χώρο.

Η απεσταλμένη της Cosmote TV στην Αγγλία, Έλενα Παπαδοπούλου θα καλύψει τις media days των Τότεναμ και Λίβερπουλ, ενώ μέσα από την εκπομπή θα προβληθούν οι αποκλειστικές συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, όλα τα τελευταία νέα από τις προπονήσεις και το κλίμα στις δύο έδρες. Την Τετάρτη 29/5 το «UEFA Champions League Final» θα είναι αφιερωμένο στην ιστορία των δύο «μονομάχων», στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αλλά και στη μέχρι τώρα πορεία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από την Πέμπτη 30/5, η Cosmote TV θα βρίσκεται και στη Μαδρίτη, όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. Οι απεσταλμένοι Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Αντρέα Παλομπαρίνι, θα μεταφέρουν όλο το κλίμα από την ισπανική πρωτεύουσα με πλούσιο ρεπορτάζ και καθημερινές ζωντανές συνδέσεις κατά τη διάρκεια των εκπομπών. 

Επίσης, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις συνεντεύξεις Τύπου των δύο ομάδων, όλα όσα θα συμβούν στο καθιερωμένο «Champions Festival», αλλά και να «ξεναγηθούν» στο διάσημο στάδιο Metropolitano.

Το Σάββατο 1/6, λίγο πριν τη σέντρα του μεγάλου τελικού, η εκπομπή «UEFA Champions League Final» με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο θα μας βάλει στο κλίμα, παρουσιάζοντας τις αφίξεις των αποστολών, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τις ενδεκάδες των ομάδων (19.00, COSMOTE SPORT 1HD). Μετά από την ανάδειξη του νικητή, η εκπομπή θα επιστρέψει με αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών, πλούσιο ρεπορτάζ και ανάλυση των highlights της αναμέτρησης.