«Πάντα λέω όχι στον Παπαδόπουλο» - Η γυναίκα που δεν θα εμφανιστεί ποτέ στο «Στην Υγειά μας»

«Πάντα λέω όχι στον Παπαδόπουλο» – Η γυναίκα που δεν θα εμφανιστεί ποτέ στο «Στην Υγειά μας»

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια.

Μπορεί το «Στην υγειά μας» να είναι εδώ και χρόνια η κορυφαία μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, κάποιοι όμως φαίνεται πως αρνούνται πεισματικά να εμφανιστούν και μάλιστα για πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Όπως αποκάλυψε η ομάδα της εκπομπής «Happy Day» κάθε γύρισμα του Σπύρου Παπαδόπουλου διαρκεί από 8 έως και 16 (!) ώρες, ανάλογα με τον καλλιτέχνη που πρωταγωνιστεί κάθε φορά.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν πολλές φορές το κεντρικό όνομα δυσκολεύεται να «βγάλει» απευθείας live ένα ή και περισσότερα κομμάτια, με αποτέλεσμα το γύρισμα να σταματά και το τραγούδι να πιάνεται από την αρχή, μία, δύο, τρεις ή και περισσότερες φορές!

Με αφορμή όλα αυτά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έσπευσε να αποκαλύψει πως έχει πολλάκις αρνηθεί την πρόταση να εμφανιστεί στο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου, ακόμα και την εποχή που οι δυο τους βρίσκονταν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη.

Τι δήλωσε;

«Κάτι ήξερα και έλεγα πάντα όχι σ’ αυτήν την πρόταση της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου. Τότε που ήταν και στο κανάλι μας, ευτυχώς τη γλίτωνα γιατί πάντα ήμουν ή έγκυος ή λεχώνα όταν ήταν στον ALPHA και συνυπήρχαμε. Τους έλεγα ‘ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να είμαι τόσες ώρες σε ένα γύρισμα’».

Άραγε τι έχει να πει ο Σπύρος;