Στα χέρια του Acun Ilicali το μέλλον των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ – Ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός

«Σύννεφα» στις σχέσεις ΣΚΑΪ – Acun

Ο λόγος που διαφωνούν οι δύο πλευρές.

Κάθε άλλο παρά σε καλό δρόμο είναι οι διαπραγματεύσεις του ΣΚΑΪ με τον Acun Ilicali για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Όπως αναφέρει το ethnos.gr τα τελευταία 24ωρα πληροφορίες θέλουν τον Τούρκο παραγωγό να έχει τριβές με την διοίκηση του καναλιού για τη συνεργασία τους τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η διαφωνία δεν έχει να κάνει με οικονομικά ζητήματα.

Το αγκάθι στις συζητήσεις των δύο πλευρών είναι στον χρόνο που είναι διατεθειμένος να δώσει ο ΣΚΑΪ για την προβολή των προγραμμάτων της εταιρείας παραγωγής του Acun. Μην ξεχνάμε ότι στο Φάληρο τη νέα σεζόν θα γίνει σημαντική στροφή προς τη μυθοπλασία, με τις ελληνικές σειρές να καταλαμβάνουν σημαντική θέση στο πρόγραμμα του καναλιού.

Πρόβλημα έχει προκύψει και με το Survivor καθώς το κανάλι, σύμφωνα με το ethnos.gr δε θέλει να δεσμευθεί με νέο κύκλο από τώρα.

Άλλωστε ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης δε σημείωσε ικανοποιητικές επιδόσεις με τους ιθύνοντες του καναλιού να προσπαθούν να βρουν λύση. Σύμφωνα με το ethnos.gr η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών δεν φαντάζει το επικρατέστερο σενάριο ενώ όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά δεν επιβεβαιώνεται από τον ΑΝΤ1 η προσέγγιση με τον Τούρκο παραγωγό.

Δύο φορές κατά το παρελθόν ο Acun βρέθηκε κοντά στη συνεργασία με τον ΑΝΤ1 ωστόσο αυτή δεν προχώρησε. Η πρώτη την περίοδο που o Τούρκος παραγωγός εξασφάλισε τα δικαιώματα του «The Voice» για την Ελλάδα. Τότε τα παραχωρούσε μόνο πακέτο μαζί με το «Survivor» και το κανάλι του Αμαρουσίου έκανε πίσω.

Η δεύτερη ήταν τον Αύγουστο του 2016 όταν είχε συμφωνήσει με το Star αλλά η συμφωνία ακυρώθηκε εξαιτίας της πρώτης απόφασης για τις τηλεοπτικές άδειες που άφηνε εκτός το κανάλι της Κηφισιάς. Τότε ο Τούρκος παράγωγος μίλησε με τον ΑΝΤ1 αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε με αποτέλεσμα ο Acun να βρεθεί στον ΣΚΑΪ.