Ένα βήμα πριν τη νίκη: Ποιος συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο MasterChef από τις δύο πρώτες δοκιμασίες του Τελικού (Pics)

Η ζωή μετά το MasterChef: Οι επιδόσεις του Star μετά το τέλος του ριάλιτι

Το κανάλι μεταδίδει πλέον ξένες ταινίες.

Στις 22 Μαΐου μετά από τέσσερις περίπου μήνες μαγειρικής αναμέτρησης το MasterChef έριξε τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν.

Το ριάλιτι μαγειρικής σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης με το κάθε επεισόδιο να ξεπερνά το προηγούμενο. Ιδιαίτερα ο τελικός έφτασε το 60% την στιγμή ανακοίνωσης του μεγάλου νικητή που ήταν ο Μανώλης Σαρρής.

Το Star μετά το τέλος του μαγειρικού διαγωνισμού αποφάσισε να μεταδίδει στην prime time ξένες ταινίες. Είναι άλλωστε κάτι που το κανάλι της Κηφισιάς έκανε ανέκαθεν.

Ωστόσο όπως είναι λογικό οι επιδόσεις του καναλιού δεν είναι ίδιες. Άλλωστε η prime time είναι μία ζώνη υψηλού ανταγωνισμού.

Την επόμενη μέρα του τελικού το Star πρόβαλλε την ταινία «Οι Επιδρομείς» που σημείωσε 9,9% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο. Την Παρασκευή η ταινία «Ο Όλυμπος έπεσε» σημείωσε καλύτερες επιδόσεις φτάνοντας το 14,8% στο γενικό σύνολο.

το βράδυ της Δευτέρας, η ταινία «47 Ronin», στο Star, έκανε 10,02% ενώ το βράδυ της Τετάρτης η ταινία «Η Μούμια» σημείωσε 9,1% στο γενινκό σύνολο. Την ίδια ώρα το Τατουάζ έκοψε πρώτο το νήμα με 22,3% στο γενικό σύνολο ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» με 20,2% στο γενικό σύνολο.