«Χρυσωρυχείο» το MasterChef: Πόσα χρήματα θα παίρνουν οι τρεις κριτές από τη νέα σεζόν

«Χρυσωρυχείο» το MasterChef: Πόσα χρήματα θα παίρνουν οι τρεις κριτές από τη νέα σεζόν

Υπήρξε αναμφίβολα η επιτυχία της χρονιάς.

Τρίβουν τα χέρια τους οι ιθύνοντες του Star, καθώς η σεζόν κλείνει με ποσοστά τηλεθέασης μέσου όρου τόσο υψηλά που πλέον οι αντίπαλοι λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους τη δυναμική του.

Το πρόγραμμα που κατάφερε να εκτοξεύσει την τηλεθέαση δεν ήταν άλλο από το MasterChef, το οποίο για ακόμα έναν κύκλο κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Κερδισμένο, βέβαια, δεν βγήκε μόνο το κανάλι μα και οι τρεις κριτές που φέτος έλαβαν την υψηλότερη αμοιβή που είχαν ποτέ από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το ποσό που βγήκε στη δημοσιότητα πως κερδίζουν για κάθε επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής ανέρχεται στα 1.500 ευρώ έκαστος, με τα εβδομαδιαία κέρδη δηλαδή να αγγίζουν  τα 7.500 ευρώ.

Σας φαίνονται πολλά; Κι όμως, όπως όλα δείχνουν θα ανέβει κι άλλο! Αυτό τουλάχιστον είναι στα σχέδια των Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, οι οποία σκοπεύουν να ανεβάσουν το budget τους στον ερχόμενο κύκλο. Κάτι για το οποίο είχαν γίνει συζητήσει και την προηγούμενη σεζόν, χωρίς αποτέλεσμα.

«Χρυσωρυχείο» το MasterChef: Πόσα χρήματα θα παίρνουν οι τρεις κριτές από τη νέα σεζόν

Πληροφορίες εκ των έσω θέλουν το ποσό να αυξάνεται σημαντικά, με τους τρεις τους να υπάρχει πιθανότητα να κερδίζουν έως και 2.000 ευρώ το επεισόδιο. Καθόλου άσχημα, καθώς μιλάμε για αύξηση ύψους 10.000 ευρώ τον μήνα.

Το μόνο που μένει είναι να κλείσει και το νέο deal…

Η αμοιβή των παικτών, πάντως, δεν αναμένεται να αυξηθεί. Και οι νέοι φιναλίστ θα αμείβονται με το βασικό ημερομίσθιο, δηλαδή περίπου με 20 ευρώ για κάθε ημέρα παραμονής τους στο παιχνίδι