Ο Ιούνιος μπαίνει με «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» - Τι θα ακούσουμε το βράδυ του Σαββάτου

Ο Ιούνιος μπαίνει με «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» – Τι θα ακούσουμε το βράδυ του Σαββάτου

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.

250 παιδιά συμμετέχουν σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τον αξέχαστο συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή, στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο, 1 Ιουνίου στις 22:00 στον ΣΚΑΪ.

Το στούντιο γεμίζει με μέλη χορωδιών και μουσικούς της Νεανικής και Συμφωνικής Ορχήστρας της Νίνας Πατρικίδου που λειτουργεί με την στήριξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμου.

Ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή οι:

Σοφία Μάνου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ηρώ Σαϊα, Δημήτρης Υφαντής, Θοδωρής Κοτονιάς, Αγγελική Τουμπανάκη, Παναγιώτης Σδούκος και Σταύρος Χαλιαμπάλιας ενώ η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών δίνει το δικό της ηχόχρωμα.

Ο αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος -Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι.Α.Α.- εκπλήσσει ερμηνεύοντας μοναδικά το τραγούδι « GRANADA».

Ο Ιούνιος μπαίνει με «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» - Τι θα ακούσουμε το βράδυ του Σαββάτου

Την παρέα συμπληρώνουν:

Ο  Γιώργος Δεμελής (Διευθυντής της Ορχήστρας «ΚΑΝΩΝ» της Ι.Α.Α.),η Αιμιλία Κουγιουμτζή, η σύζυγος του αλησμόνητου δημιουργού, ο Φίλιππος Γράψας, η Ταμίλα Κουλίεβα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος.