Αποχώρηση - βόμβα από τον ΑΝΤ1 στα μέσα της σεζόν

Αποφάσεις για τον ΑΝΤ1: Αυτοί οι παρουσιαστές συνεχίζουν τη νέα σεζόν

Ποιοι συνεχίζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο ΑΝΤ1 ήταν από τα κανάλια που βγήκαν κερδισμένα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Το κανάλι του Αμαρουσίου μπορεί να μην βρέθηκε πολλές εβδομάδες στην κορυφή της τηλεθέασης ωστόσο κατά το δεύτερο μισό της σεζόν αύξησε τα ποσοστά του. Έτσι βρέθηκε να παλεύει για την πρώτης θέση στις προτιμήσεις του κοινού.

Στο Μαρούσι έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Στο κανάλι έχουν αρχίσει πάντως οι ανανεώσεις συμβολαίων των παρουσιαστών που θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι περισσότεροι υπέγραψαν εκ νέου συμβόλαιο και δεν έγινε απλά χρήση της οψιόν για ακόμη έναν χρόνο.

Ένας από αυτούς είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα. Ο Γρηγόρης θα συνεχίσει στην παρουσίαση της late night εκπομπής του ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε άλλο κόνσεπτ.

Νέο συμβόλαιο υπέγραψαν και η Μαρία Μπεκατώρου με την Φαίη Σκορδά. Οι δύο ξανθιές παρουσιάστριες θεωρούνται από τα «βαριά χαρτιά» του σταθμού όπως και ο Γιώργος Παπαδάκης που θα παραμείνει για τουλάχιστον ακόμη δύο χρόνια.

Σε συζητήσεις με τον σταθμό βρίσκεται και η Ζέτα Μακρυπούλια. Υπάρχει όμως και μεγάλη έκπληξη αφού όπως αναφέρουν οι «Τυπολογίες» αναθερμάνθηκαν οι επαφές με τον Γιώργο Λιάγκα που ήταν προς την έξοδο.