Έκλεισε: Σ' αυτόν τον σταθμό θα ‘χει εκπομπή ο Μπογδάνος!

Ο Μπογδάνος για το tweet με τα τανκς στην ΕΡΤ: «Μπορεί να ήταν και βαλτό»

Τι απάντησε ο δημοσιογράφος.

Θύελλα αντιδράσεων είχε ξεσηκώσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τις αναφορές για την ΕΡΤ μέσω των social media.

Ο δημοσιογράφος και πλέον υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία είχε απαντήσει σε ένα tweet για την ΕΡΤ και το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής-τηλεσχολιαστής επανήρτησε tweet που ανέφερε: «Δεν έχετε ιδέα τι έχει να γίνει στην ΕΡΤ αν βγει η Νέα Δημοκρατία», σχολιάζοντας: «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ».

Στη συνέχεια των αναρτήσεων, άλλος χρήστης του twitter πόσταρε: «Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ένα τανκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή Ηλία ρίχτο», με τον κ. Μπογδάνο να απαντά: «Ψηφίστε σωστά και το ‘χουμε!».

Ο Μπογδάνος για το tweet με τα τανκς στην ΕΡΤ: «Μπορεί να ήταν και βαλτό»

Ο Μπογδάνος για το tweet με τα τανκς στην ΕΡΤ: «Μπορεί να ήταν και βαλτό»

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας και απολογήθηκε για όσα έγραψε.

Παράλληλα απείλησε με δικαστήρια βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για αναφορές τους προς τον ίδιο. «Το σχόλιο που έκανα… εγώ απάντησα εντελώς εσφαλμένα, ηλιθιωδώς θα έλεγα, στη μέση της νύχτας, σε ένα tweet ενός πολύ υπόπτου προφίλ. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι ήταν πραγματικό προφίλ, μπορεί να ήταν και βαλτός», είπε ο κ. Μπογδάνος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ο δημοσιογράφος συνέχισε: «Το να μου βάζουν στο στόμα ότι φρονώ πως πρέπει να μπουν τα τανκς στην ΕΡΤ δεν είναι μόνο ψευδές, αλλά είναι και αήθες. Το είδα χθες να συμβαίνει και από τον κ. Μπαλάφα, τον κ. Βαρεμένο, ο οποίος έλεγε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης παίρνει χάπια… Με τους κυρίους αυτούς αν το συνεχίσουν μόνο δικαστικά μπορώ να το πάω», προειδοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε: «Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που είπα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δω τανκς στην ΕΡΤ, ούτε πουθενά».