Ανανέωσε για τρία χρόνια με τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδα

Ανανέωσε για τρία χρόνια με τον ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδα

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.

Στον ΑΝΤ1 θα παραμείνει για ακόμη τρία χρόνια η Φαίη Σκορδά.

Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι από τα βαριά χαρτιά του σταθμού και θα λέει «καλημέρα» στους τηλεθεατές για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμη. Θυμίζουμε ότι η Φαίη Σκορδά είχε υπογράψει στον ΑΝΤ1 μαζί με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα πριν από έξι χρόνια.

Η Φαίη Σκορδά δεν είναι η μόνη που θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 αφού ήδη έχει ανακοινωθεί η ανανέωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο κανάλι θα παραμείνουν όπως όλα δείχνουν όλα τα μεγάλα ονόματα όπως ο Γιώργος Παπαδάκης, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαρία Μπεκατώρου. Πρέπει να πούμε βέβαια ότι πρόσφατο δημοσίευμα ανέφερε για αναθέρμανση των συζητήσεων με τον Γιώργο Λιάγκα που ήταν ένα βήμα πριν την έξοδο.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Φαίη Σκορδά αναφέρει:

«Μετά από έξι συνεχή χρόνια στην πρώτη θέση επιλογής του τηλεοπτικού κοινού, η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει να προσφέρει «Το Πρωινό» στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον σταθμό για τα επόμενα 3 χρόνια.

«Το Πρωινό» διανύει και φέτος μια επιτυχημένη σεζόν, και κυριαρχεί στη ζώνη 10:00-13:00 με συνολικό μέσο όρο 20,2% στα δυναμικά κοινά. Στη ζώνη προβολής της εκπομπής, ο ΑΝΤ1 παραμένει πρώτος από την αρχή της σεζόν με 3,9 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι».