Στα χέρια του Acun Ilicali το μέλλον των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ – Ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός

Αυτά είναι τα προγράμματα που φέρνουν «σύννεφα» στις σχέσεις ΣΚΑΪ – Acun

Που διαφωνούν οι δύο πλευρές.

Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Acun Ilicali με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ.

Ο Τούρκος παραγωγός με τα ψυχαγωγικά του προγράμματα βοήθησε το κανάλι του Φαλήρου να εκτοξευθεί στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. Με ναυαρχίδα το «Survivor» τα ριάλιτι και τα talent show της Acun Medya έκαναν τον ΣΚΑΪ νούμερο ένα σταθμό στην Ελλάδα.

Κάποια στιγμή όμως έρχεται η φθορά. Το κοινό δεν έχει δείξει την ίδια θέρμη ούτε στον δεύτερο κύκλο του Power of Love ούτε στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του οποίου τα νούμερα έχουν πέσει κατακόρυφα.

Σε αυτό το σημείο αρχίζουν τα προβλήματα και οι διαφωνίες.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Τηλέραμα» μεγάλο θέμα έχει προκύψει με το Survivor καθώς ο ΣΚΑΪ δε θέλει να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν. Όπως έχει γίνει γνωστό στο κανάλι του Φαλήρου δε θα συνεχίζει το Power of Love που ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα προβλήματα έχουν προκύψει και με το «Ταλέντο» καθώς ο ΣΚΑΪ θέλει λιγότερα επεισόδια την εβδομάδα αλλά και το «Voice» καθώς η εταιρεία παραγωγής θέλει να βγει στον αέρα και το «Voice Kids» αλλά κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί από τον ΣΚΑΪ.

Πρέπει να πούμε πάντως ότι υπάρχει έντονη ψημολογία για επαφές του Τούρκου παραγωγού με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Δεν αποκλείεται να έχουμε πλήρη ανατροπή του τηλεοπτικού σκηνικού με μη συμφωνία του Αcun με τον ΣΚΑΪ.