Τα τηλεοπτικά πλάνα για το Ελλάδα – Ιταλία

Τα τηλεοπτικά πλάνα για το Ελλάδα – Ιταλία

Τι ετοιμάζει το Open για το μεγάλο ματς του Σαββάτου.

Η Εθνική μας συνεχίζει την προσπάθειά της για την πρόκριση στο Euro 2020 και το Σαββατόβραδο αντιμετωπίζει την Ιταλία στο ΟΑΚΑ, σε ματς με… διπλή μετάδοση.

Το Open θα βγάλει pre game εκπομπή από τις 21:00, όπου η Χριστίνα Βραχάλη, ο Πάνος Βόγλης και ο Γιώργος Τσαντάκης μας μεταφέρουν όλη την προετοιμασία και τον παλμό της Εθνικής. Και μόλις ακουστεί το σφύριγμα της λήξης επιστρέφουν στο post game με ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, γκολ και πλούσιο θέαμα από τα παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη. Ο δε Μιχάλης Τσίγκρης μας βάζει στο κλίμα της διοργάνωσης, ρίχνοντας μια ματιά σε όλα τα γκρουπ της προκριματικής φάσης.

Μαζί τους θα έχουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης του 2004, Τάκη Φύσσα, ενώ θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη, του Κώστα Μανωλά, του Κώστα Σταφυλίδη αλλά και των πρωταγωνιστών της «Σκουάντρα Ατζούρα».

Ο αγώνας ξεκινά στις 21:45 και η μετάδοση του Open είναι σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και σχολιασμό Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο αγώνας μεταδίδεται όπως και από την Cosmote TV, σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και ρεπορτάζ Ανδρέα Σερεβέτας, Μάνου Σπανόπουλου και Αντρέα Παλομπαρίνι. Θα βγει και pre game εκπομπή από τις 20:30 με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο, που θα συνεχιστεί αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με όλο το ρεπορτάζ.