Η ΕΡΤ2 γίνεται... θεματική

Από την ΕΡΤ2 ο ημιτελικός του Ολυμπιακού στο πόλο

Από την τηλεόραση και όχι διαδικτυακά το σπουδαίο παιχνίδι.

Τεράστιες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση της ΕΡΤ να μεταδώσει διαδικτυακά την προσπάθεια του Ολυμπιακού στην τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο.

Η ομάδα του Πειραιά υπερασπίζεται την κούπα που είχε κατακτήσει πέρσι με εμφατικό τρόπο στη Γένοβα. Ο χθεσινός αγώνας της ελληνικής ομάδας με την Μπρέσια για την προημιτελική φάση είχε τεράστιο ενδιαφέρον ωστόσο οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης επέλεξαν να το μετατοπίσουν στο ΕΡΤ Play 1.

Το γεγονός ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποια μετάδοση τεράστιου ενδιαφέροντος δε δικαιολογούσε την απόφαση αυτή. Πρέπει να πούμε βέβαια ότι την ίδια ώρα η ΕΡΤ Sports μετάδιδε στίβο και το Diamond League της Ρώμης με τη συμμετοχής της Κατερίνας Στεφανίδη και της Νικόλ Κυριακοπούλου.

Ωστόσο θα μπορούσε το πόλο να χωρέσει και στην ΕΡΤ 2 όπως θα συμβεί άλλωστε και απόψε.

Ο ημιτελικός αγώνας του Ολυμπιακού με την σπουδαία Προ Ρέκο θα μεταδοθεί στις 20:00 το βράδυ από το δεύτερο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, σε μία επανάληψη του περσινού τελικού της διοργάνωσης στοχεύει στη νίκη που θα του δώσει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Ανόβερο.