Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπασε το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπασε το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του γραμματέα του κόμματος.

Σε ανοιχτό πόλεμο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Το κυβερνών κόμμα είχε βγάλει ανακοίνωση γεμάτη οργή κατά του καναλιού του Φαλήρου πριν από περίπου 10 μήνες για τον τρόπο που το κανάλι κάλυψε την τραγωδία στο Μάτι. Μετά από σχετική απόφαση του πρωθυπουργού τα κυβερνητική στελέχη απείχαν από τις εκπομπές του καναλιού αλλά και του ραδιοφώνου του ομίλου.

Όλα αυτά μέχρι τις 29 Μαΐου οπότε ο Σάκης Παπαδόπουλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή όπου και ανέλυσε τα αίτια της εκλογική ήττας του κόμματός του. Λίγες μέρες αργότερα ακόμη ένα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του καναλιού.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Σεβαστάκη που εμφανίστηκε στην εκπομπή των Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου το πρωί της Παρασκευής.

Μάλιστα η παρουσία του κυρίου Σεβαστάκη έρχεται λίγες μέρες μετά την τοποθέτηση του Πάνου Σκουρλέτη για το εμπάργκο. «Έχουμε συγκεκριμένα μέσα που δεν υπηρετούν την ενημέρωση αλλά είναι εντεταλμένα μέσα, υπηρετούν ένα αντικυβερνητικό σχέδιο, υπάρχει πακτωλός χρημάτων από διάφορους πρόθυμους οικονομικούς κύκλους που προστρέχουν για αρωγή στη ΝΔ. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τέτοιος ανορθόδοξος πόλεμος και ήταν και μια από τις αιτίες της ήττας.

Από τη στιγμή που ο ΣΚΑΪ δεν σέβεται τους στοιχειώδεις κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεν πρέπει να σπάσει το εμπάργκο», είχε πει την περασμένη Δευτέρα στο Action 24 γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος.