Οι διοργανώσεις τένις αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT HD

Οι διοργανώσεις τένις αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT HD

Στο πλαίσιο της συμφωνίας και η μετάδοση του Davis Cup με τη συμμετοχή του Τσιτσιπά.

Την αποκλειστική μετάδοση δημοφιλών διοργανώσεων τένις της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) στα κανάλια COSMOTE SPORT HD, εξασφάλισε για τα επόμενα τρία χρόνια, έως το 2021, η COSMOTE TV.

Στο πλαίσιο της νέας τριετούς συνεργασίας, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ντεμπούτο του Στέφανου Τσιτσιπά στο Davis Cup, που θα διεξαχθεί φέτος στην Αθήνα, στο Tatoi Club, από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Η συνεργασία της COSMOTE TV με την ΕΦΟΑ περιλαμβάνει, επίσης, την μετάδοση των ημιτελικών και τελικών αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών, καθώς και άλλων δράσεων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα, στα αθλητικά κανάλια COSMOTE SPORT HD, οι φίλοι του τένις θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν περισσότερες από 1.300 ώρες ζωντανών και αποκλειστικών μεταδόσεων τον χρόνο, από τα κορυφαία τουρνουά ATP World Tour Masters 1000, τα ΑΤP World Tour Finals, τα ΑΤP World Tour 500 και το Next Gen ATP Finals, μαζί με επιλεγμένα events της σειράς ATP 250 και WTA, καθώς και την μοναδική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που είναι αφιερωμένη στο τένις, το TOPSPIN.

Τα 10 κανάλια COSMOTE SPORT HD, μαζί με τα κανάλια FOX Sports HD, Nautical Channel HD, Ginx E Sports και Outdoor Channel HD, είναι διαθέσιμα για θέαση από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO, ανεξαρτήτως δικτύου σταθερής ή κινητής, ή με τα πακέτα COSMOTE TV GO Sports και COSMOTE TV GO Sports Daily Pass.