Εκτός debate με αιχμές ο Νίκος Χατζηνικολάου

Εκτός debate με αιχμές ο Νίκος Χατζηνικολάου

Τι ανέφερε σε μήνυμά του στο facebook.

Εκτός debate έθεσε τον εαυτό του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο δημοσιογράφος και άνκορμαν του ΑΝΤ1 με μία λιτή ανακοίνωση στο facebook και στο twitter ανέφερε ότι δε θα συμμετάσχει σε ένα debate… μονολόγων αφήνοντας αιχμές για τη διαδικασία. «Δεν θα είμαι στο… debate των παράλληλων μονολόγων. Θα το σχολιάσουμε αμέσως μετά μαζί στην «ζωηρή» προεκλογική μας εκπομπή στον @AntennaNews τη Δευτέρα 1 Ιουλίου» ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Το απόγευμα της Τρίτης συνεδρίασε η διακομματική επιτροπή για τις Εθνικές εκλογές. Αποφασίστηκε η διεξαγωγή της τηλεμαχίας με τους εκπροσώπους των κομμάτων να διατυπώνουν τη θέλησή να μην συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή.

Έτσι στο debate θα συμμετέχουν οι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας, του Κινήματος Αλλαγής, του ΚΚΕ και της Ένωσης Κεντρώων.

Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αποφάσισε να μην λάβει μέρος. Θυμίζουμε ότι κέρδισε μία έδρα στην Ευρωβουλή στις πρόσφατες Ευρωεκλογές.

Την τηλεμαχία που θα γίνει την 1η Ιουλίου θα συντονίσει η Δώρα Αναγνωστοπούλου από την ΕΡΤ. Ερωτήσεις θα θέσουν οι: Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, Αντώνης Σρόιτερ από τον Alpha, Μάρα Ζαχαρέα από το Star και Έλλη Στάη από το Open.