Κίνηση - ματ: Σε αυτό το κανάλι έκλεισε ο Ανδρέα Γεωργίου (Vid)

Κίνηση – ματ: Σε αυτό το κανάλι έκλεισε ο Ανδρέα Γεωργίου (Vid)

Η αποκάλυψη έγινε το βράδυ της Κυριακής.

Το Τατουάζ έριξε τίτλους τέλους το βράδυ της Πέμπτης.

Με το που ανακοινώθηκε το φινάλε της σειράς πριν από μερικές εβδομάδες η μεγάλη απορία είχε να κάνει με το τηλεοπτικό μέλλον των συντελεστών της σειράς. Μην ξεχνάμε ότι ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ένα περιζήτητο πρόσωπο στην ελληνική τηλεόραση αφού και το Μπρούσκο στον ΑNT1 σημείωσε εξαιρετικές επιδόσεις.

Λίγες εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί το Τατουάζ κυκλοφόρησε μέσα από το κανάλι του Ανδρέα Γεωργίου στο youtube το τρέιλερ της καινούργιας του σειράς με τίτλο οκτώ λέξεις. Ωστόσο δεν είχε γίνει ακόμη γνωστό το κανάλι που θα τη μεταδώσει.

Αυτό έγινε την Κυριακή το βράδυ κατά τη διάρκεια μετάδοσης του τελικού του Survivor.

Σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα έπαιξε στο κανάλι του Φαλήρου το trailer της καινούργιας σειράς του Κύπριου σκηνοθέτη αποκαλύπτοντας στην συμφωνία του με τον σταθμό. Τον τελευταίο καιρό υπήρξε έντονη φημολογία για συμφωνία του Ανδρέα Γεωργίου με το κανάλι του Φαλήρου.

Με την προσθήκη των «Οκτώ λέξεων» ο ΣΚΑΪ ενισχύει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμά του. Μην ξεχνάμε ότι τη σεζόν που έρχεται το κανάλι θα μεταδίδει κυρίως ελληνικές σειρές με το τηλεοπτικό κοινό να περιμένει το remake του «Λόγω Τιμής» 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του στο Mega.