Ανδρέας Γεωργίου: Γι' αυτό είναι το «ναι» στον ΣΚΑΪ

Ανδρέας Γεωργίου: Γι’ αυτό είναι το «ναι» στον ΣΚΑΪ

Το παρασκήνιο της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Κίνηση – ματ έκανε ο ΣΚΑΪ που ανακοίνωσε τη Δευτέρα τη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου.

Ο δημιουργός από την Κύπρο μαζί με την ομάδα του (Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι του Φαλήρου. Η καταρχήν συμφωνία των δύο πλευρών έχει να κάνει για το σίριαλ «Οκτώ λέξεις» που θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από το φθινόπωρο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού η συνεργασία των δύο πλευρών θα ενισχυθεί τον Ιανουαρίου με νέα εβδομαδιαία σειρά. Ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη λεπτομέρειες για αυτή την συμφωνία.

Τα γυρίσματα της σειράς «Οκτώ λέξεις» ξεκίνησαν τη Δευτέρα 1η Ιουλίου καθώς η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου είχε έτοιμο αρκετό αριθμό επεισοδίων.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr ένας από τους λόγους που η ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου είπε το «ναι» ήταν πως οι δημιουργοί θεώρησαν πως ταιριάζει στο προφίλ του σταθμού. Ήταν ένα θέμα που είχε συζητηθεί στις συναντήσεις που προηγήθηκαν τόσο με τη διευθύνουσα σύμβουλο του ραδιοτηλεοπτικού συγκροτήματος του Φαλήρου, Εύη Κουτσαυτάκη, όσο και με τον διευθυντή προγράμματος του ΣΚΑΪ, Λοϊζο Ξενόπουλο.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα η συμφωνία των δύο πλευρών για τις «Οκτώ Λέξεις» περιλαμβάνει την προβολή οκτώ επεισοδίων εβδομαδιαίως. Τα επεισόδια θα προβάλλονται με την μορφή τεσσάρων δίωρων επεισοδίων στην prime time του καναλιού του Φαλήρου, όπως γινόταν και με το «Τατουάζ» στον ALPHA.