Η μεγάλη ήττα του ΣΚΑΪ αμέσως μετά τη συνέντευξη Τσίπρα

Η μεγάλη ήττα του ΣΚΑΪ αμέσως μετά τη συνέντευξη Τσίπρα

Το τυράκι και η φάκα…

Ζούμε στη μοναδική χώρα του πλανήτη που τα ΜΜΕ της μπορούν να κρίνουν τη συνέντευξη ενός πρωθυπουργού χωρίς να την έχουν δει.

Δεν χρειάζεται να έχει ιδιαίτερο μυαλό κανείς για να καταλάβει ότι ακόμα και αν κοβόταν το ρεύμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και κανείς δεν έβλεπε τι γινόταν στο στούντιο, η πλειονότητα των Μέσων θα έγραφε τα ίδια που έγραψε και τώρα που την είδε.

Οι μεν ότι απογοήτευσε ο Τσίπρας, οι δε ότι σάρωσε. Εκείνο που ελάχιστοι παρατήρησαν βέβαια είναι ότι εκτός από το τυράκι της συνέντευξης που όλοι ήξεραν ότι θα σκίσει (για ευνόητους λόγους), ο ΣΚΑΪ είχε στήσει και την φάκα.

Το σχέδιο απλό, αλλά σατανικό.

Ο Τσίπρας μαζεύει τον κόσμο με τη συνέντευξη και στη συνέχεια μένουν όλοι και βλέπουν το ντοκιμαντέρ(;) του ΣΚΑΪ για τη λαίλαπα των Συριζανέλ που κατέστρεψε τον παράδεισο των προηγούμενων ετών.

Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα σχεδίασαν οι άνθρωποι του καναλιού. Βλέπετε η έρευνα του Άρη Πορτοσάλτε δεν κατάφερε να κρατήσει το τηλεοπτικό κοινό, σε μια μέρα μάλιστα που ο ανταγωνισμός ήταν ανύπαρκτος.

Τα νούμερα σε σχέση με εκείνα της συνέντευξης Τσίπρας ήταν ιδιαιτέρως πεσμένα, πράγμα που επιβεβαιώνει το προφανές. Όταν η κριτική γίνεται εμμονή το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο από αυτό που περιμένεις.

ΥΓ Αν τελικά δεν καταφέρει να πάρει την αυτοδυναμία ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάτι μας λέει ότι η πρώτη κίνηση του Τσίπρα θα είναι να στείλει γλυκά στον ΣΚΑΪ για να κεράσει! Το καλό που του έκαναν δεν το ‘χουν καταλάβει ακόμα…