Συζητήσεις για ΠΑΟΚ και Nova

Στην ΕΡΤ ο ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια

Ο νταμπλούχος Ελλάδος αλλάζει τηλεοπτική στέγη.

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (3/7) έληξε η προθεσμία της Nova να ματσάρει την προσφορά της ΕΡΤ κι έτσι ο νταμπλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ καταλήγει στη Δημόσια Τηλεόραση.

Η κρατική τηλεόραση είχε καταθέσει πρόταση ύψους 7.500.000 ευρώ το χρόνο προκειμένου να εξασφαλίσει την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Δικεφάλου με ορίζοντα συμφωνίας τα επόμενα τρία χρόνια. Ωστόσο, ως όφειλε βάσει συμβολαίου, το συνδρομητικό κανάλι είχε το δικαίωμα της τελικής πρότασης.

Η Nova θα έπρεπε να καταθέσει πρόταση ισόποση προκειμένου να παραμείνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στις τάξεις της. Κάτι τέτοιο δε συνέβη μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (3/7) οπότε και ο ΠΑΟΚ κατέληξε στη Δημόσια τηλεόραση για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αυτό που απομένει είναι να μπουν οι τελικές υπογραφές στην συμφωνία των δύο πλευρών.

Σημειώνεται ότι η Nova απαντούσε ότι η σχετική προθεσμία λήγει στις 9 Ιουλίου και όχι στις 3. Ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει η συνδρομητική τηλεόραση να ισοφαρίσει την προσφορά της ΕΡΤ.

Κάπως έτσι η Δημόσια τηλεόραση ενισχύεται ακόμη περισσότερο. Θυμίζουμε ότι από πέρσι έχει τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού, του Άρη και του Ατρόμητου μεταξύ άλλων.