Βέτο Κοντομηνά: Ποιο πρόσωπο δεν επιτρέπει στον Βαρδινογιάννη να διώξει

Βέτο Κοντομηνά: Ποιο πρόσωπο δεν επιτρέπει στον Βαρδινογιάννη να διώξει

Μένει ακλόνητος στη θέση του- μέχρι νεωτέρας...

Είναι γνωστό, πλέον, τοις πάσι: εδώ και μερικούς μήνες ο όμιλος του Alpha (δηλαδή το μεγαλύτερο ποσοστό του) έχει περάσει στα χέρια της οικογένειας Βαρδινογιάννη, με τον Γιάννη να είναι αυτός που έχει αναλάβει να «τρέξει» τον σταθμό.

Οι πρώτες αλλαγές έχουν γίνει ήδη αισθητές στους ανθρώπους του καναλιού της Κάντζας, με τον «Τζίγγερ» να θέλει να φέρει έναν νέο αέρα στον Alpha, κάνοντάς τον πιο… σύγχρονο. Παράλληλα, ακούγεται εντόνως πως θα κάνει all in για την σπουδαία ταινιοθήκη του MEGA.

Στο πλαίσιο των αλλαγών, λοιπόν, υπάρχει ένας δημοσιογράφος- από τα «βαριά  χαρτιά» του Alpha- που σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ δεν πρέπει να αισθάνεται και πάρα πολύ άνετα.

Για ποιον λέμε;

Μα, φυσικά, για τον Δήμο Βερύκιο. Ο γνωστός δημοσιογράφος δε διάγει ακριβώς και τις ευτυχέστερες μέρες του στον σταθμό, καθώς η νέα διοίκηση θέλει να τον δει ν’ απομακρύνεται από το δυναμικό του καναλιού.

Βέτο Κοντομηνά: Ποιο πρόσωπο δεν επιτρέπει στον Βαρδινογιάννη να διώξει

Ωστόσο, για την ώρα, τελεί υπό την «προστασία» του πρώην ισχυρού ανδρός του Alpha, του Δημήτρη Κοντομηνά, που φημολογείται πως έχει ασκήσει βέτο για την παρουσία του και τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα.

Δεδομένων των όσων ακούγονται, πάντως, το μέλλον του Βερύκιου μοιάζει περίπλοκο, με το Open να περιμένει στη γωνία να τον κάνει δικό του. Ολ’ αυτά, εννοείται, αν πληρωθεί την (διόλου ευκαταφρόνητη) αποζημίωσή του από τους νυν εργοδότες του.

Τι θα πράξει ο Βαρδινογιάννης;

Σε λίγες ημέρες από τώρα θα γνωρίζουμε την απάντηση…