Αποχωρεί από το Happy Day ο Δημήτρης Παπανώτας

Ανακοίνωσε την μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Παπανώτας

Θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ θα ανήκει τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής στην τελευταία εκπομπή του «Happy Day» ανακοίνωση την αποχώρησή του από τον ALPHA. Ήταν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για πέντε χρόνια και αποφάσισε να κλείσει τον κύκλο του.

Όπως έχει γνωστό με την αποχώρησή του, ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι ο ΣΚΑΪ. Άλλωστε το ανακοίνωσε και ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά….😊🙃😉😋❤».

Με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο Δημήτρης Παπανώτας θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Δεν αποκλείεται όμως να βρει θέση και στο ενημερωτικό ραδιόφωνο του ομίλου ΣΚΑΪ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Επίσημα λοιπόν από σήμερα στον ΣΚΆΙ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην οικογένεια που αφήνω, του alpha και του happy day. Και είμαι έτοιμος μετά από λίγη ξεκούραση να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα οικογένεια που με υποδέχθηκε ζεστά, ευγενικά και ανθρώπινα. Αυτή του ΣΚΆΙ. Γνώρισα ήδη αρκετούς ανθρώπους εκεί. Μου έκανε εντύπωση το ζεστό τους καλωσόρισμα. Καλό μας καλοκαίρι παιδιά….😊🙃😉😋❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) στις