Αυτός είναι ο νέος αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Αυτός είναι ο νέος αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Δημοσιογράφος με σημαντική εμπειρία.

Σα βόμβα έσκασε πριν λίγες μέρες η αποχώρηση της Ελεάνας Τρυφίδου από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η πολύπειρη δημοσιογράφος αποχώρησε από την αρχισυνταξία του πρωινού του ΑΝΤ1. Όπως έχει γίνει γνωστό θα έχει τον ίδιο ρόλο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που ξεκινά στον ΣΚΑΪ από τη νέα σεζόν.

Η ξανθιά παρουσιάστρια βρισκόταν σε αναζήτηση αρχισυντάκτη και όπως φαίνεται τον βρήκε. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράτανο που έχει τουλάχιστον 15ετη εμπειρία στον έντυπο τύπο.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο της Κύπρου.

«Κάθε χρόνο υπάρχουν αλλαγές, κακά τα ψέματα, μικρές βεβαία, αλλά τέτοιες εκπομπές κι όπως εγώ τις κάνω, σαν δομή μένουν ίδιες! Η βάση παραμένει ίδια! Σημαντικό στις επιτυχίες είναι οι ομάδες! Εγώ είμαι τυχερή γιατί όλοι μου οι συνεργάτες δεν είναι τυχαίοι. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη, όπως κι ότι στην αρχισυνταξία θα είναι ο Γιώργος Πράτανος! Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα ξεκινήσει μαζί του στην Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ χαρούμενη επειδή είναι δικός μου άνθρωπος», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ελάχιστες θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή της ως προς τα πρόσωπα. Ήδη όπως έχει γραφτεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Άρης Καβατζίκης θα είναι και τη νέα σεζόν στο πάνελ.