Αυτός είναι ο λόγος που η Τατιάνα Στεφανίδου αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ

Το αινιγματικό μήνυμα της Τατιάνας Στεφανίδου στην τελευταία της εκπομπή

Όλα όσα είπε στον αέρα.

Τίτλους τέλους ρίχνει την Παρασκευή η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

Ήταν μία συνεργασία που συζητήθηκε πολύ στους δημοσιογραφικούς κύκλους και όχι μόνο αντιμετώπισε και πολλά προβλήματα. Μην ξεχνάμε ότι δημοσιεύματα το φθινόπωρο έκανε λόγο για «βέτο» δημοσιογράφων σε συνεργασία μαζί της.

Η εκπομπή βγήκε τελικά στον αέρα, σε στούντιο εκτός ΣΚΑΪ και σημείωσε μάλιστα πολύ καλές επιδόσεις. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν.

Πολλά δημοσιεύματα θέλουν την Τατιάνα Στεφανίδου να αποχωρεί με προορισμό το One του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ίδια έδωσε το δικό της μήνυμα στο ξεκίνημα της εκπομπής της: «Μια πολύ μεγάλη γιορτή είναι αυτή η τελευταία μας εκπομπή αγαπητοί φίλοι. Είναι μια γιορτή γιατί τα καταφέραμε και φέτος. Ήρθαμε εδώ στον ΣΚΑΪ, ξεκινήσαμε πάρα πολύ δύσκολα -κακά τα ψέματα- και όταν λέω δύσκολα εννοώ ότι και οι συνθήκες ήταν δύσκολες και η προσαρμογή και σε ένα στούντιο μακριά από τον ΣΚΑΪ και η ένταξη στο δυναμικό με τις δυσκολίες της… Το θέμα όμως είναι ότι με τη δική σας αγάπη, με το δικό μας πάθος για δουλειά, με το δικό μας πείσμα, με τη δική σας στήριξη, η εκπομπή αυτή κλείνει και αυτή τη σεζόν πρώτη στη ζώνη της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, για άλλη μια φορά, επειδή εσείς το αποφασίσατε, επειδή εσείς μας στηρίξατε, η εκπομπή μας τα κατάφερε. Είμαστε εδώ για να σας πούμε ένα κολοσσιαίο ευχαριστώ -διότι εσείς αποφασίζετε- που για άλλη μια φορά είσαστε κοντά μας, που για άλλη μια φορά μας δώσατε μια σημαντική πρωτιά με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο πρόγραμμα και που μας δώσατε πολλές πρωτιές και στο δυναμικό κοινό. Πολλά ακούγονται, πολλά γράφονται… ναι, ξεκινήσαμε δύσκολα, πώς κλείσαμε είναι το θέμα. Μην πεις τίποτα πριν δεις το τέλος! Και το τέλος το αποφασίσατε εσείς! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας γι’ αυτό το φετινό τηλεοπτικό ταξίδι»!