Τη Δευτέρα η πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελένης Τσολάκη

Αυτό το πρότζεκτ θα αναλάβει η Ελένη Τσολάκη στον ΣΚΑΪ

Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ALPHA.

Μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας οι δρόμοι ALPHA και Ελένης Τσολάκη χώρισαν.

Η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε την καριέρα της στο κανάλι της Κάντζας από το πάνελ της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Στη συνέχεια παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι «Slam» στην απογευματινή ζώνη ενώ φέτος το «Τι λέει» διεκόπη λόγω χαμηλών επιδόσεων τηλεθέασης.

Η Ελένη Τσολάκη όμως δε θα μείνει εκτός τηλεόρασης όπως φαίνεται. Η παρουσιάστρια σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει συμφωνήσει με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ χωρίς ωστόσο να έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις, όπως άλλωστε έχει συμβεί με την περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα.

Τι πρότζεκτ θα αναλάβει όμως στο κανάλι του Φαλήρου η Ελένη Τσολάκη;

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου κύκλου του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει». Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ελένη Τσολάκη έχει συμφωνήσει με την εταιρεία παραγωγής.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι θα ξεκινήσει σύντομα η μετάδοση του trailer για τις δηλώσεις συμμετοχής. Αναμένεται μάλιστα να οριστικοποιηθεί σε λίγες η ημερομηνία πρεμιέρας του ριάλιτι. Αν θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο ή τον Γενάρη.