Στα βήματα του MEGA ο ALPHA...

Στα βήματα του MEGA ο ALPHA…

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα τα καταφέρει...

Μπορεί να μη «μένει» πια εδώ, μιας και μερικούς μήνες πριν έριξε οριστική αυλαία, όμως συνεχίζει ν’ αποτελεί σημείο αναφοράς και… θαυμασμού: το θρυλικό MEGA έχει κλείσει, ωστόσο η αύρα και το σούπερ πετυχημένο πρόγραμμά του είναι πηγή έμπνευσης- και, ενίοτε, «αντιγραφής»- για τα ιδιωτικά ελληνικά κανάλια.

Ακόμα μια απόδειξη της ανωτέρω πρότασης είναι η επιθυμία του Alpha. Τι σκοπεύει να κάνει το κανάλι της Κάντζας, που, θυμίζουμε, έχει περάσει για τα καλά στην εποχή Βαρδινογιάννη, αρχής γενομένης από τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Μα, φυσικά, να βαδίσει στα χνάρια του άλλοτε Μεγάλου Καναλιού!

Αυτό μεταφράζεται σε σημαντικό «ψαλίδι» στον ψυχαγωγικό τομέα, τονώνοντας όμως το κομμάτι της μυθοπλασίας. Βασικός στόχος παραμένει η αναβάθμιση της ειδησεογραφίας, καθώς επίσης και τα ποιοτικά σήριαλ. Οι κινήσεις των ιθυνόντων του καναλιού προς αυτή την κατεύθυνση έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν «εκπνεύσει» το καλοκαίρι.

Ήδη το πρώτο ηχηρό «χτύπημα» του Alpha έχει γίνει, με τη μεταγραφή του Τάκη Χατζή από τον ΣΚΑΪ, ο οποίος- πέραν της δεδομένης εμπειρίας του στο χώρο- διατηρεί και άριστες σχέσεις με τον όμιλο Βαρδινογιάννη.

Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν δείτε στο εγγύς μέλλον κι άλλα τέτοια βήματα…