Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ μετά την αποχώρηση του Acun Ilicali

Ο Acun φεύγει, τα ριάλιτι παραμένουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Τέλος εποχής για τον Τούρκο παραγωγό στο κανάλι του Φαλήρου.

Νέα δεδομένα στην τηλεοπτική αγορά θέτει η διακοπή της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με τον Acun Ilicali.

Οι δύο πλευρές έχουν κάτσει στο τραπέζι κι όσο δεν υπάρχει συμφωνία το «διαζύγιο» είναι πιο ορατό από ποτέ. Το κανάλι με τον Τούρκο παραγωγό έχουν σημαντικές διαφωνίες όσον αφορά το πρόγραμμα γεγονός που κάνει τη συμφωνία δύσκολη.

Με την ενδεχόμενη λύση της συνεργασίας με τον Τούρκο παραγωγό κλείνει και ένας κύκλος για τον ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου άλλαξε εντελώς χαρακτήρα εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα του με τα ριάλιτι και τα talent shows του Acun, με ναυαρχίδα φυσικά το Survivor.

Ο σταθμός υπερδιπλασίασε τα ποσοστά του στους πίνακες τηλεθέασης καταλαμβάνοντας την πρωτιά με εξωπραγματικά νούμερα σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ο Acun Ilicali μπορεί να μην ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ ωστόσο το κανάλι δεν κλείνει την πόρτα στα ριάλιτι παιχνίδια. Όπως έχει γίνει γνωστό ο σταθμός του Φαλήρου θα εντάξει στο πρόγραμμά του τη νέα σεζόν το «Αγρότης μόνος ψάχνει» με την Ελένη Τσολάκη στην παρουσίαση. Το ριάλιτι είχε μεταδοθεί πριν από μία δεκαετία από τον ALPHA με την Σίσσυ Χρηστίδου στην παρουσίαση.

Το δεύτερο που θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους είναι το «Masqed Singer» που θέλει καλλιτέχνες με κρυμμένα πρόσωπα να διαγωνίζονται και η αποκάλυψη για το ποιοι είναι θα γίνεται με την αποχώρησή τους.

Όσον αφορά τον Acun Ilicali δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Δημοσιεύματα τον θέλουν να συζητά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το ριάλιτι Survivor προορίζεται για το Μακεδονία TV.