Πρεμιέρα με δίωρη έκτακτη εκπομπή για το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη (Pics & Vid)

One Channel: Αγώνας δρόμου για να προλάβει τη νέα σεζόν

Η Alter Ego έχει εξασφαλίσει την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου.

Μέσα στον Μάιο ξεκίνησε να εκπέμπει διαδικτυακά το One Channel, νέο εγχείρημα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

H εταιρεία του εφοπλιστή Alter Ego εξασφάλισε πριν λίγες μέρες την έκτη άδεια γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ. Αυτό σημαίνει ότι το κανάλι έχει τη δυνατότητα να εκπέμπει και μέσω της Digea αφού μέχρι σήμερα το πρόγραμμά του μεταδίδεται μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών.

Φυσικά για να καταφέρει το κανάλι να εκπέμψει κανονικό πρόγραμμα θα πρέπει να κάνει μεταγραφές και προσθήκες σε πρόσωπα. Άλλωστε δεν είναι μικρό εγχείρημα ένα διαδικτυακό κανάλι να εκπέμψει μέσω τηλεόρασης αφού αυτή την στιγμή το One Channel μεταδίδει οκτάωρο πρόγραμμα με εκπομπές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα επιθυμία όλων στο One Channel είναι να βγει το πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο προκειμένου να προλάβει να πάρει κομμάτι από τη διαφημιστική πίτα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα enimerosi24.gr το επιτελείο του καναλιού έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να προλάβουν όλα να είναι έτοιμα. Το σχετικό δημοσίευμα επισημαίνει ότι δεν υπάρχει κινητικότητα στις τάξεις του σταθμού ενώ μένει να αποφασιστούν σημαντικά πράγματα.

Ένα από αυτά είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του καναλιού. Αγκάθι σε όλο αυτό σύμφωνα με την ιστοσελίδα είναι το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ο μάνατζερ που θα αναλάβει το στήσιμο του καναλιού. Σημειώνεται ότι ο Σταμάτης Μαλέλης που είχε επιτελικό ρόλο έχει αποχωρήσει από τη θέση του.