«Δεν είναι του ΣΥΡΙΖΑ»: Ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ διορθώνει on air τον παρουσιαστή (Vid)

«Δεν είναι του ΣΥΡΙΖΑ»: Ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ διορθώνει on air τον παρουσιαστή (Vid)

Απίθανο σκηνικό στον αέρα.

Ο Νίκος Στραβελάκης επέστρεψε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής αντικαθιστά την Σία Κοσιώνη που έφυγε για καλοκαιρινές διακοπές. Έτσι μετά τα χρόνια που ήταν στο Mega βρέθηκε και πάλι στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου.

Μόνο που η επιστροφή του συνδυάστηκε με διαφορά ευτράπελα. Ο παρουσιαστής «χρέωσε» στον ΣΥΡΙΖΑ την πορεία διαμαρτυρίας που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης για πανεπιστημιακό άσυλο. Σημειώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία έχει προαναγγείλει την κατάργησή του.

Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε την πορεία ως την «πρώτη κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση» και ο ρεπόρτερ έσπευσε να τον διορθώσει.

Συγκεκριμένα, όταν ο ρεπόρτερ του σταθμού Δημήτρης Λάππας πήρε τον λόγο, επισήμανε πως τη συγκεκριμένη πορεία συμμετείχαν πάνω από 2.000 άτομα από φοιτητικές παρατάξεις και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, ενώ διευκρίνισε πως τουλάχιστον αυτός δεν είδε ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση.

Αξίζει να τονίζουμε ότι ο Νίκος Στραβελάκης θα παραμείνει στο τιμόνι κεντρικού δελτίου και τη νέα σεζόν. Θα παρουσιάζει το δελτίο του Σαββατοκύριακου ενώ θα πάρει θέση και στον ενημερωτικό σταθμό του ομίλου ΣΚΑΪ.