Ο αντικαταστάτης του Μαυρίδη στο νέο «World Party» είναι ό,τι πιο h o t και ερωτεύσιμο θα δεις φέτος (Pics)

Τέλος ο Κώστας Τσολάκης από τον ΑΝΤ1 – Γυναίκα η αντικαταστάτρια του;

Μετά από 3,5 χρόνια συνεργασίας.

Σημαντικές αλλαγές έχουμε στη διοικητική πυραμίδα του ΑΝΤ1.

Έληξε η συνεργασία μεταξύ του Ομίλου ΑΝΤ1 και του Κώστα Τσολάκη όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο facebook. Τα τελευταία 3,5 χρόνια ασκούσε καθήκοντα Corporate Communications & PR Director του Ομίλου ΑΝΤ1. Ο Κώστας Τσολάκης ήταν στον ΑΝΤ1 12 χρόνια συνολικά με εξαίρεση ένα διάλειμμα ενός χρόνου.

Ο Κώστας Τσολάκης είχε υπό την ευθύνη του το σχεδιασμό και την υλοποίηση του συνόλου των ενεργειών που αφορούσαν την Στρατηγική Επικοινωνία του και στις οποίες περιλαμβάνονταν μεταξύ άλλων: η Διεύθυνση του Γραφείου Τύπου, η Εσωτερική Επικοινωνία, τα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οι Χορηγίες Επικοινωνίας και η Διοργάνωση Internal και Εxternal Events. Η απόφαση για την λήξη της συγκεκριμένης συνεργασίας έχει να κάνει με την επιλογή του να ασχοληθεί ενεργά ως Consultant με τη Στρατηγική Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις μέσω της ΤΗΕ KOMPANY PR & Corporate Communications Agency.

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε μήνυμά του στο facebook:

«Μετά από μια πολύ δημιουργική και γεμάτη από εμπειρίες (2η ) περίοδο 3,5 ετών ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Οκ είναι λίγο περίεργο αλλά κάποια στιγμή στην ζωή πρέπει να επιλέξεις σχέδια και στόχους να βάλεις προτεραιότητες και να υποστηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις τα δικά σου δημιουργήματα. Κλείνω φέτος 24 χρόνια στο χώρο της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ένα από τα σημαντικότερα που έχω καταφέρει σ αυτή τη διαδρομή είναι να δημιουργήσω ένα ξεχωριστό Communications Strategy & PR Agency την εταιρία The Kompany. Ευτυχώς διάλεξα μια υπέροχη και δημιουργική ομάδα που «έτρεχε» την συγκεκριμένη δραστηριότητα όσο εγώ είχα υπό την ευθύνη μου την επικοινωνία του ΑΝΤ1. Φεύγω αυτή την φορά από τον ΑΝΤ1 πλήρης αισθημάτων,εμπειριών και υπέροχων πραγμάτων που έζησα εκεί μαζί με ανθρώπους που αισθάνθηκα ότι δουλεύουμε πάνω σε ένα κοινό όραμα. It’s good to be in good Kompany. Για τα νεότερα που έρχονται και θα είναι εξίσου συναρπαστικά μετά τις διακοπές μας #newthingsarecoming #thekompanygr».

Πρέπει να πούμε ότι από τον ΑΝΤ1 τηρείται σιγή ιχθύος αφού το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έχει αντιδράσει στην αποχώρηση του Κώστα Τσολάκη. Όσον αφορά την αντικατάστασή του, η ιστοσελίδα tvnea ανέφερε ότι η Άννα Βλαβιανού είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητά με τον ΑΝΤ1. Πρόκειται για πρόσωπο γνώριμο στους τηλεοπτικούς κύκλους αφού είχε την ευθύνη του γραφείου τύπου του ALPHA, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να ολοκληρώνεται πριν λίγο καιρό.

Τέλος ο Κώστας Τσολάκης από τον ΑΝΤ1 - Γυναίκα η αντικαταστάτρια του;