Το «Λόγω Τιμής» στον ΣΚΑΪ: Η ημερομηνία της πρεμιέρας, οι κύκλοι και οι πρώτες λεπτομέρειες

Ηθοποιός – έκπληξη στα νέα επεισόδια του «Λόγω Τιμής» (Pic)

Το ανακοίνωσε μέσω facebook.

Η επιστροφή της σειράς «Λόγω Τιμής» αποτελεί μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις της τηλεοπτικής χρονιάς που έρχεται.

Η σειρά με την σεναριακή υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου επιστρέφει 20 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου στο Mega. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ενώ το βασικό καστ ηθοποιών είναι το ίδιο.

Άλκης Κούρκουλος, Βίκυ Βολιώτη, Αγγελική Δημητρακοπούλου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής θα κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους όπως συνέβαινε και στη σειρά του Mega. Τα νέα επεισόδια θα προβληθούν μέσω του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν.

Ο Ντίνος Καρύδης θα έχει ρόλο και στα νέα επεισόδια, με τον ίδιο να ανακοινώνει την ευχάριστη είδηση στο Facebook.

Να σημειωθεί ότι άνηκε και στο αρχικό καστ της σειράς. «Νιώθω υπέροχα που επιστρέφω με έναν πολύ μικρό ρόλο,ελάχιστο θα έλεγα, σ’ αυτή την σπουδαία σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου το *ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ*.Το ήθελα πάρα πολύ γιατί μετά την περιπέτεια της υγείας μου είναι το μοναδικό πράγμα που μου δνει τόση χαρά. Η άλλη χαρά στις 23 του Οκτώβρη στο θέατρο *ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ* στο ντεμπούτο της μεγάλης μου αγάπης.ί Στην πρώτη σειρά θα χειροκροτώ με δάκρυα χαράς αυτή τη φορά!!!! Αλλά ξέφυγα απ’ το θέμα (που με ανάστησε αυτή η πρόταση),καθώς ύστερα από 20 χρόνια συναντιέμαι ξανά με τους νεαρούς τότε ηθοποιούς,την αφρόκρεμα σήμερα της υποκριτικής τέχνης καί τον εξαίρετο σκηνοθέτη Λάμπη Ζαρουτιάδη από την αγαπημένη μου Πάτρα….» ανέφερε ο Ντίνος Καρύδης στο facebook.