«Σύννεφα» για τον Κωνσταντίνο Ζούλα στην ΕΡΤ

«Σύννεφα» για τον Κωνσταντίνο Ζούλα στην ΕΡΤ

Γιατί δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρη η τοποθέτησή του.

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας είναι από τα πρόσωπα που συζητείται έντονα για να αναλάβει θέση στα ΜΜΕ που είναι στη δικαιοδοσία του Πρωθυπουργού.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με προεδρικό διάταγμα τόσο η ΕΡΤ όσο και το ΑΠΕ πέρασαν στα χέρια του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Δημοσιεύματα ήθελαν τον Κωνσταντίνο Ζούλα να αναλαμβάνει την προεδρεία της ΕΡΤ.

Σημείωναν μάλιστα ότι ήταν επιθυμία του ίδιου του δημοσιογράφου. Ωστόσο τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο αφού απέχουμε αρκετά από τις επίσημες ανακοινώσεις, μέχρι να τελειώσει δηλαδή και τυπικά η θητεία της τωρινής διοίκησης.

Όπως αναφέρει το ένθετο «Secret» υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του ως προς τον χειρισμό της υπόθεση του Αθηναϊκού Πρακτορείου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η τοποθέτηση άτυπων τοποτηρητών που έδωσε το δικαίωμα στον επικεφαλής Μιχάλη Ψύλο να μιλάει για παράτυπες ενέργειες είναι η βασική αιτία της δυσαρέσκειας. Αντίθετα όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα θετικές είναι οι εντυπώσεις για τον χειρισμό του Στέλιου Πέτσα στην υπόθεση.

Ποιος είναι όμως ο Κωνσταντίνος Ζούλας; Ο δημοσιογράφος γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της σχολής Μωραΐτη και σπούδασε νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης. Σε ηλικία 19 ετών ασχολείται για πρώτη φορά με τη δημοσιογραφία στο «Αθήνα 9.84».

Έχει εργαστεί στις εφημερίδες «Μεσημβρινή», «Καθημερινή», ενώ έχει υπάρξει και ανταποκριτής στις Βρυξέλλες. Αργότερα, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση, στον ΑΝΤ1, στο ΣΚΑΪ και στην ΕΡΤ.