Οι τρεις σειρές του ΑΝΤ1 που σημείωσαν την υψηλότερη τηλεθέαση του μήνα

«Πέτα τη Φριτέζα»: Αυτές είναι οι ηθοποιοί που «εισβάλουν» στη σειρά

Νέες αφίξεις στη σειρά του ANT1.

Η σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» κατάφερε να ξεχωρίσει τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος με τον Φάνη Μουρατίδη θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν. Ωστόσο θα υπάρξουν αλλαγές για να κρατηθεί και το ενδιαφέρον του κοινού στα ύψη.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το καστ θα αποχωρήσουν η Τζένη Μπότση και η Νεφέλη Κουλούρη. Θα έχουμε ωστόσο και νέα πρόσωπα που θα βάλουν τη δική τους πινελιά στη σειρά του ΑΝΤ1. Όπως αναφέρει το ethnos.gr δύο γυναίκες ηθοποιοί θα εισβάλουν στη σειρά και θα φέρουν την ανατροπή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Νάντια Κοντογιώργη και η Ιωάννα Ασημακοπούλου θα είναι δύο από τα πρόσωπα που θα προστεθούν στο καστ.

Η Νάντια Κοντογιώργη θα υποδυθεί μια σατανική φιγούρα που θα εκπροσωπεί ρωσικά συμφέροντα μιας και η Λαγουδέρα περνά σε ρωσικά χέρια. Την ξανθιά ηθοποιό είδαμε τα τελευταία χρόνια στη Μουρμούρα του ALPHA.

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου θα υποδυθεί την ανιψιά της Φάλον που παίζει ως γνωστό η Τζένη Μπότση η οποία θα εξαφανιστεί για κάποιο διάστημα από τη σειρά και θα επανέλθει δριμύτερη από τις αρχές του νέου έτους. Η ίδια τα τελευταία χρόνια είχε βασικό ρόλο στην κωμική σειρά «Το Σόι σου» στον ALPHA. Τα γυρίσματα του νέου κύκλου έχουν ήδη ξεκινήσει.