Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο late night και μας αποκαλύπτει συνεργάτη του μέσω Instagram (Pic)

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την εκπομπή του Λιάγκα στον ΣΚΑΪ – Πότε κάνει πρεμιέρα;

Οι πρώτες σκέψεις του καναλιού του Φαλήρου.

Η επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία ΣΚΑΪ – Γιώργου Λιάγκα μπορεί να μην έχει λάβει χώρα ακόμα, ωστόσο οι προετοιμασίες για την εκπομπή που αναλαμβάνει από Σεπτέμβρη είναι πυρετώδεις.

Το deal «έκλεισε» εύκολα και ο παρουσιαστής ετοιμάζεται ξανά για καθημερινή επαφή με το τηλεοπτικό κοινό μέσω ενός πολλά υποσχόμενου magazino.

Μαζί του θα δούμε τους Κατερίνα Γκαγκάκη, Κάλλια Ελευθερίου, Δημήτρη Παπανώτα και εντέλει την Ελένη Τσολάκη, η οποία μπορεί να μην επιθυμούσε να ενταχθεί σε πάνελ, ωστόσο όπως αποδείχτηκε δεν είχε άλλη επιλογή αφού ούτε ο Λιάγκας είχε σκοπό να την κάνει συμπαρουσιάστρια, ούτε το κανάλι να της εμπιστευτεί κάτι μεγαλύτερο.

Οι συμφωνίες έχουν πλέον «κλειδώσει» παρά το γεγονός πως ορισμένοι δεν έχουν υπογράψει ακόμα, με το κανάλι να ανακοινώνει άτυπα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Πρόκειται για τη 16η Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα. Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά στις 12:00 μεσημέρι, με τον Λιάγκα να καλείται τα βγάλει πέρα σε μια σχετικά γνώριμη για εκείνον ζώνη.