Αυτές είναι οι αλλαγές στο νέο κύκλο του «The Voice»

Αυτές είναι οι αλλαγές στο νέο κύκλο του «The Voice»

Μετά από πολλές περιπέτειες το talent show επιστρέφει.

Για την τέταρτη σεζόν του στον αέρα του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται το «Voice».

Η συμφωνία με το ΣΚΑΪ με τον Acun Ilicali για ανανέωση της συνεργασίας τους πέρασε από χίλια κύματα ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός και το κανάλι θα συνεχίσουν μαζί. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» παρά το γεγονός ότι η συμφωνία των δύο πλευρών άργησε να επικυρωθεί δεν υπάρχει πρόβλημα με τους χρόνους παραγωγής του προγράμματος.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των pre-auditions με δύο μεγάλες ακροάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ ενδέχεται να γίνει μία και στην Κύπρο. Η ομάδα των κριτών παραμένει ίδια (Σάκης Ρουβάς, Ελενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης) ενώ στην παρουσίαση θα συνεχίσει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στα backstage θα παραμείνει η Λάουρα Νάργες που ήταν και στην προηγούμενη σεζόν του talent show.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος» οι blind auditions, θα γίνουν στις αρχές Σεπτέμβρη χωρίς ουσιαστικές αλλαγές. Οι ανατροπές στους δέκτες μας έρχονται στις επόμενες φάσεις (Battles, cross battles), που ο καινούργιος κύκλος του «The Voice» θα εναρμονιστεί με τους νέους κανόνες που ισχύουν στις διεθνείς εκδοχές του προγράμματος.

Ο νέος κύκλος του «Voice» θα μεταδίδεται στην prime time ζώνη του ΣΚΑΪ μία με δύο φορές την εβδομάδα.