Σαρώνει σαν τη «Μουρμούρα»: Η κορυφαία σειρά στην ιστορία του Mega επιστρέφει στον Alpha

Λόγω Τιμής: Η Βίκυ Βολιώτη αποχαιρέτησε τη σειρά (Vid)

Τι ανέφερε στο μήνυμά της στο Instagram.

Η επιστροφή της σειράς «Λόγω Τιμής» είναι η τηλεοπτική είδηση της σεζόν που έρχεται. Η σειρά που μεταδόθηκε για πρώτη φορά πριν 20 χρόνια από τη συχνότητα του Mega έρχεται και πάλι τον Σεπτέμβριο μέσω του ΣΚΑΪ.

Το βασικό καστ των ηθοποιών είναι ίδιο με αυτό του Mega με την Μιρέλλα Παπαοικονόμου να αναπτύσσει τους χαρακτήρες 20 χρόνια μετά.

Όπως φαίνεται όμως θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Η Βίκυ Βολιώτη μέσω μηνύματός της στο Instagram ενημέρωσε ότι ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το remake του ΣΚΑΪ, νωρίτερα από τους υπόλοιπους.

Αυτό σημαίνει ότι ίσως υπάρξει ανατρεπτικό φινάλε στον χαρακτήρα της.

«Τέλειωσαν για μένα τα γυρίσματα στο «Λόγω τιμής, είκοσι χρόνια μετά». Ήταν μια πολύ συγκινητική διαδικασία. Ξέρετε, αυτή η σειρά δεν είναι ότι υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοπαίχτηκε , κυρίως συμβολίζει – για μένα – μια ολόκληρη εποχή. Μια εποχή γεμάτη όνειρα για όλους μας, μια εποχή εφηβείας της ψυχής μας. Και μετά περάσαμε απότομα σε μια διάψευση, σε ένα σκοτάδι γεμάτο αγωνία και αβέβαιο μέλλον.

Έτσι, η επιστροφή των γυρισμάτων για αυτό το σίριαλ ήταν για μένα μια συνάντηση με τη νεανική μου αποφασιστικότητα και ορμή, γεμίζοντας με με χαρά, θυμίζοντας μου το πάθος για ζωή που έχουμε στην εφηβεία μας. Ελπίζω στο ραντεβού μας στα τέλη Σεπτεμβρίου (όταν θα αρχίσει να προβάλλεται η σειρά από τη συχνότητα του skai) να μοιραστείτε μαζί μας τα ίδια συναισθήματα!!!Μέχρι τότε, καλή ξεκούραση και καλά μπάνια!!!» ανέφερε το μήνυμα της ηθοποιού.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τέλειωσαν για μένα τα γυρισματα στο «Λόγω τιμής, είκοσι χρόνια μετά». Ήταν μια πολύ συγκινητική διαδικασία. Ξέρετε, αυτή η σειρά δεν είναι ότι υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοπαίχτηκε , κυρίως συμβολίζει – για μένα – μια ολόκληρη εποχή. Μια εποχή γεμάτη όνειρα για όλους μας, μια εποχή εφηβείας της ψυχης μας. Και μετά περάσαμε απότομα σε μια διάψευση, σε ένα σκοτάδι γεμάτο αγωνία και αβέβαιο μέλλον. Έτσι, η επιστροφή των γυρισμάτων για αυτό το σίριαλ ήταν για μένα μια συνάντηση με τη νεανική μου αποφασιστικότητα και ορμή, γεμίζοντας με με χαρά, θυμίζοντας μου το πάθος για ζωή που έχουμε στην εφηβεία μας. Ελπίζω στο ραντεβού μας στα τέλη Σεπτεμβρίου ( όταν θα αρχίσει να προβάλλεται η σειρά από τη συχνότητα του skai ) να μοιραστείτε μαζί μας τα ίδια συναισθήματα!!!Μέχρι τότε, καλή ξεκούραση και καλά μπάνια!!! @logotimis @skaitv #blackorangeproductions @lampisz @mirellapapaoikonomou @alkiskourkoulos @constantinemarkoulakisofficial @yorgos_pirpassopoulos #dimitrisalexandris @aggelikiaggelopoulou @christinalexanian @marianafpliotou @loukiamichalopoulou @niki_vakali @sissy.toumasi @mihalisarantis #endofshooting #series #television

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Volioti (@vickyvolioti_official) στις