Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Λιανός: Απαντούν στις φήμες που τους θέλουν... σκοτωμένους λόγω «Survivor» (Pic)

Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Σάκη Τανιμανίδη

Που θα τον δούμε τη νέα σεζόν.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι από τα πιο βαριά χαρτιά της ελληνικής τηλεόρασης. Ο παρουσιαστής που ξεκίνησε μέσα από το World Party είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται μέσω του Survivor και πλέον ετοιμάζεται για νέες τηλεοπτικές περιπέτειες.

Με δεδομένο ότι τη νέα σεζόν δε θα βγει στον αέρα το ριάλιτι επιβίωσης ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σε νέο κόνσεπτ.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ο Γρηγόρης Μελάς αυτό έχει βρεθεί. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι ο παρουσιαστής του Boom που θα βρίσκεται στην απογευματινή ζώνη του καναλιού. Δυο ομάδες διαγωνίζονται με σκοπό να απενεργοποιήσουν, όσο το δυνατό περισσότερες «βόμβες» και να κερδίζουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη ωστόσο δεν έχει παρθεί ακόμη οριστική απόφαση.

Θα πρέπει να πούμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής έχει προτείνει και ταξιδιωτική εκπομπή όπου θα βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα. Τα ταξίδια αποτελούν άλλωστε μία αγαπημένη συνήθεια του Σάκη ενώ ήταν στην ομάδα του World Party που σημείωνε τεράστια επιτυχία στην τηλεόραση του ALPHA.

Σημειώνεται ότι θα βρίσκεται έτσι κι αλλιώς στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που αναμένεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ με τη νέα σεζόν.