Το «Πάμε Πακέτο» επιστρέφει σε νέα ημέρα και ώρα

Το σημείο διαφωνίας ALPHA – Χατζηβασιλείου

Όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Παραμένει ανοιχτό το θέμα της παραμονής της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον ALPHA.

Η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι της Κάντζας για την ανανέωση του συμβολαίου του το οποίο έχει λήξει με το τέλος της φετινής σεζόν. Αν η υπόθεση της Αγγελικής Νικολούλη έληξε σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα, η υπόθεση της Χατζηβασιλείου έχει τραβήξει αρκετά.

Όπως αναφέρει το typologies.gr υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ του καναλιού και της παρουσιάστριας για το κόστος της εκπομπής της. Έχει γραφτεί εδώ και καιρό ότι η νέα διοίκηση του ALPHA θέλει εξορθολογισμό των οικονομικών του καναλιού.

Γι’ αυτό και σύμφωνα με δημοσιεύματα θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όλα τα μεγάλα συμβόλαια.

Όσο βέβαια δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον ALPHA τόσο η παρουσιάστρια είναι κοντά στην έξοδο από το κανάλι. Πρέπει να πούμε βέβαια ότι ακόμη κι αν αποχωρήσει από το κανάλι της Κάντζας δύσκολα θα μείνει εκτός τηλεόρασης αφού έχει ήδη προσεγγιστεί από κανάλια.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι στον ALPHA σχεδόν μία δεκαετία όπου παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το «Πάμε Πακέτο». Η εκπομπή προβαλλόταν κάθε Πέμπτη και άλλαξε μέρα, γεγονός που προκάλεσε παράπονα από την παρουσιάστρια.