Το «αντίο» της Αμαλίας Κάντζου στο Open

Το «αντίο» της Αμαλίας Κάντζου στο Open

Τι έγραψε στο μήνυμά της στο facebook.

Εκτός Open βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Αμαλία Κάντζου.

Η συνεργασία του καναλιού με την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο λύθηκε. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα typologies.gr το «διαζύγιο» των δύο πλευρών ήταν συναινετικό με την Αμαλία Κάντζου να μετακομίζει στα ιντερνετικά μέσα του ομίλου Γιαννακόπουλου σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα.

Η Αμαλία Κάντζου ήταν από τις δημοσιογράφους που έμειναν όταν το κανάλι πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη. Ξεκίνησε από το Epsilon του Βρυώνη παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές. Στο Open ήταν στο τιμόνι της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του καναλιού μαζί με τον Βαγγέλη Γιακουμή.

Η δημοσιογράφος με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αποχαιρέτησε το κανάλι και τους τηλεθεατές.

«Ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος έχει ήδη ανοίξει. Μετά από μία ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη, όπως λένε οι συνάδελφοι και οι τηλεθεατές σεζόν στο Οpen, η συνεργασία μου με το κανάλι λύθηκε. Ηταν ένα ταξίδι που μου έδωσε πολλά και επί καναλιού Εψιλον και όταν μετονομάσθηκε σε Open και άλλαξε ιδιοκτησία. Ευχαριστώ τους συναδέλφους με τους οποίους συνεργάστηκα και όλο το προσωπικό του σταθμού. Τα υπόλοιπα θα τα λύσει η ίδια η ζωή. Σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Εις το επανιδείν, γιατί σίγουρα κάπου θα ξανασυναντηθούμε» ανέφερε το μήνυμα της δημοσιογράφου.