Τα «μυστικά» του casting του Power of Love: Έτσι κερδίζουν οι παίκτες την είσοδό τους στο σπίτι

«Power of Love 1 & 2»: Ποιους παίκτες θα δούμε τη νέα σεζόν στα «Διλήμματα» της Κατερίνας Καινούργιου

Μια αναμενόμενη τηλεοπτική πρόταση.

Μια τηλεοπτική επιστροφή «μαγειρεύεται» στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δύο από τους πλέον προβεβλημένους παίκτες του δεύτερου κύκλου του «Power of Love» ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τα «Διλήμματα» της εκπομπής. Δεν είναι όμως οι μοναδικοί.

Στην ουσία, μιλάμε για… επιστροφή των συγκεκριμένων παικτών σε γνώριμα εδάφη καθώς οι δυο τους είχαν παίξει ξανά σε τέτοιου είδους projects.

Ο λόγος για τον Φίλιππο Αρβανίτη που είχαμε δει να πρωταγωνιστεί σε επεισόδιο της σειράς «Οικογενειακές Ιστορίες» και την Έλενα Πολυχρονοπούλου που έγινε γνωστή μέσα από την πρώτη σεζόν των «Διλημμάτων». Οι δυο τους παρουσιάστηκαν ως ζευγάρι στο ερωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ωστόσο κατηγορήθηκαν για… ψεύτικο ειδύλλιο.

Ο Αρβανίτης ήταν εκείνος που αποκάλυψε τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη ενότητα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not».

«Power of Love 1 & 2»: Ποιους παίκτες θα δούμε τη νέα σεζόν στα «Διλήμματα» της Κατερίνας Καινούργιου

Όσο για το ποιους άλλους θα δούμε; Αν τελικά «κλειδώσει» το deal, στα «Διλήμματα» θα πρωταγωνιστήσουν και δύο ακόμα παίκτες από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι. Ένα ζευγάρι που συζητήθηκε πολύ και παραμένει μέχρι σήμερα μαζί!

Αναμένεται η πρεμιέρα για να δούμε αν τελικά τα βρήκαν στο οικονομικό…