Στροφή 180 μοιρών: Ποιος κωμικός ηθοποιός θα παίξει στη δραματική σειρά του ALPHA «Έρωτας μετά»

Στροφή 180 μοιρών: Ποιος κωμικός ηθοποιός θα παίξει στη δραματική σειρά του ALPHA «Έρωτας μετά»

Σε τι ρόλο θα τον δούμε;

Μας έχει χαρίσει στιγμές γέλιου με το αυθεντικό κωμικό του ταλέντο. Όπως φαίνεται όμως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει και κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση.

Ο λόγος για τον Κώστα Κόκλα που όπως αναφέρει η ιστοσελίδα yupii.gr συμφώνησε και θα παίξει στη νέα δραματική σειρά του ALPHA «Έρωτας μετά». Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ στος βασικούς ρόλους θα είναι ο Αντώνης Καρυστινός, η Βάσω Λασκαράκη και ο Μάριος Αθανασίου.

Στη σειρά θα παίξουν ακόμη και η Μπέτυ Λιβανού με τον Νίκο Γαλανό. Μένει να δούμε τι ρόλο θα ερμηνεύσει ο Κώστας Κόκλας που τον έχουμε συνηθίσει σε κωμικούς ρόλους στην τηλεόραση.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ALPHA η σειρά είναι ένα «δυνατό ερωτικό θρίλερ».

Η υπόθεση είναι η εξής: «Ένα τροχαίο. Δύο επιβάτες. Το σώμα της γυναίκας εξαφανίζεται. Ο άνδρας πέφτει σε κώμα. Μια σειρά ερωτημάτων ζητούν απαντήσεις. Τι προκάλεσε το ατύχημα; Γιατί εξαφανίστηκε η γυναίκα; Ποια είναι η σχέση τους; Η ταυτότητά τους αποκαλύπτει ότι δεν ήταν παντρεμένοι… Η αναγνώρισή τους φέρνει στην επιφάνεια το μυστικό τους: ήταν εραστές.

Τρία χρόνια πριν, η γνωριμία δύο ζευγαριών και η φιλία που ξεκίνησε μεταξύ τους, πυροδότησε μία απαγορευμένη αγάπη. Η ένοχη σχέση των δύο εραστών θα στοιχειώσει το παρόν των συντρόφων τους. Η οικογενειακή τους αρμονία ήταν μία ψευδαίσθηση. Ο πόνος βαθύς, αλλά η ανάγκη να αποκαλυφθεί η αλήθεια επιτακτική».