Ναταλία Γερμανού: Δύο παίκτες του «Survivor» στο πάνελ της νέας της εκπομπής - Ο τίτλος και η πρεμιέρα

Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη εντάχθηκε στην εκπομπή της Γερμανού

Αλλάζει εκπομπή, όχι όμως κανάλι.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός των καναλιών για τη νέα σεζόν. Οι εκπομπές και τα κανάλια θέλουν να πάρουν την πρωτιά έναντι των ανταγωνιστών τους.

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της είναι και η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Η εκπομπή που την περασμένη σεζόν ήταν στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου σημειώνοντας ικανοποιητικές επιδόσεις.

Η εκπομπή πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν ωστόσο θα είναι αλλαγμένη. Η βασική ομάδα της Φωτεινής Πετρογιάννη, Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Κώστα Τσούρου θα είναι η ίδια σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ωστόσο υπάρχει μία αποχώρηση, αυτή του Χάρη Γιακουμάτου.

Σύμφωνα με τη «Νέα Σελίδα» τη θέση του στο πάνελ θα πάρει ένας πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Ο έμπειρος παρουσιαστής αποχώρησε από τη καθημερινή εκπομπή ωστόσο δε θα μείνει εκτός τηλεόρασης.

«Όχι δε θα συνεχίσω στην Ελένη. Δε θα είμαι! Πήρα αυτά που ήθελα… Δεν το συζητάω θα ήθελα να ήμουν, αλλά πήρα αυτά που ήθελα και αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου για να κάνω κάτι άλλο…»! είχε δηλώσει σχετικά.

Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη εντάχθηκε στην εκπομπή της Γερμανού