Κοντομηνάς – Βαρδινογιάννης ενώνουν τις δυνάμεις τους: Έτσι θα συμπορευτούν ALPHA & Star

Περικοπές παντού: Στον ALPHA «μετακόμισαν» οι εκπομπές του Star

Η δεύτερη πράξη της σύμπραξης των δύο σταθμών.

Η συνεργασία ALPHA – Star ήταν αναμφίβολα μία από τις ειδήσεις που έκαναν τη διαφορά στο τηλεοπτικό σκηνικό. Ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που δύο κανάλια συνέπρατταν με στόχο τη μείωση του κόστους.

Ήδη η ενημέρωση του καναλιού της Κάντζας έχει μεταφερθεί εξ’ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις του Star. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real όλα είναι έτοιμα για τη δεύτερη φάση της μετακόμισης με την ψυχαγωγία του καναλιού της Κηφισιάς να μεταφέρεται στην Παλλήνη.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η μίσθωση των Στούνιο Καραμάνος από την πλευρά του Star ολοκληρώθηκε και οι εκπομπές «Στη φωλιά των Κου Κου» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» μετακόμισαν.

Στην Παλλήνη έχουν μεταφερθεί και οι εγκαταστάσεις της κοινής εταιρείας παραγωγής των δύο καναλιών, Green Pixel. Πρέπει να πούμε πάντως ότι η μετακόμιση αυτή δεν ήταν «αναίμακτη» όσον αφορά τα προσωπικό.

Πιρν λίγες μέρες υπάλληλοι του ALPHA ενημερώθηκαν πως λύνεται η συνεργασία τους με το κανάλι λόγω… σύμπραξης με Βαρδινογιάννη, καθώς στα θέση τους θα έρθουν άτομα από το δυναμικό του Star. Μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς είχαν δώσει τα χέρια για την επόμενη σεζόν με το κανάλι.