Ελένη Μενεγάκη: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας της

Πότε κάνει πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη στον ALPHA

Ποιοι θα είναι στην ομάδα της;

Στη μεσημεριανή ζώνη του ALPHA θα βρίσκεται και φέτος η Ελένη Μενεγάκη. Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές μαζί με την παρέα της.

Θα χρειαστεί να περιμένουμε όμως μέχρι την πρεμιέρα η οποία έχει οριστεί για τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν αρκετά μέτωπα για την εκπομπή που πρέπει να κλείσουν. Την περασμένη σεζόν αποχώρησαν η Νάνσυ Παραδεισάνου και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης από το πάνελ.

Η πρώτη θα βρεθεί στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, ενώ ο παρουσιαστής δε θα αλλάξει κανάλι αφού συμφώνησε να βρίσκεται στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το Σαββατοκύριακο.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι εκείνο του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το μοντέλο ήταν και παλιότερα στην ομάδα της ξανθιάς παρουσιάστριας ωστόσο ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως. Θα υπάρξουν βέβαια και άλλες αλλαγές στην εκπομπή αφού η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι από τους ανθρώπους που επαναπαύονται.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι ο τελευταίος χρόνος συμβολαίου της ξανθιάς παρουσιάστριας με τον ALPHA. Ουδείς βέβαια μπορεί να γνωρίζει τις προθέσεις της, ούτε και του καναλιού ωστόσο είναι μία υπόθεση που αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον.