Νέος αέρας στο Total Football

Νέος αέρας στο Total Football

Τι θα δούμε φέτος στην αθλητική εκπομπή του OPEN.

Γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά για το τηλεοπτικό μέλλον του Total Football, τα περισσότερα εκ των οποίων ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας των συγγραφέων τους.

Το Dailymedia έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ και τις πρώτες πληροφορίες για την αθλητική εκπομπή του Open που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ανανεωμένη.

Το περυσινό εγχείρημα μπορεί να ξεκίνησε με τις καλύτερες των προθέσεων, κατά γενική ομολογία όμως απέτυχε παταγωδώς, γι’ αυτό και φέτος, έρχονται πολλές και μεγάλες αλλαγές.

Στόχος των ανθρώπων του καναλιού είναι να βγει στον αέρα μια εκπομπή πιο γρήγορη, πιο παρεμβατική και πιο κοντά σε αυτά που ο μέσος φίλαθλος επιθυμεί να δει σε ένα αθλητικό πρόγραμμα.

Τα ονόματα που έχουν γραφτεί (και μάλιστα έχουν πλασαριστεί ως μεγάλες αποκλειστικότητες) για την παρουσίαση του Total Football δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και ασφαλώς δεν ισχύουν.

Το Dailymedia μαθαίνει ότι οι εκπλήξεις της εφετινής σεζόν, που θα προκαλέσουν συζητήσεις και θα συγκεντρώσουν όλα τα βλέμματα πάνω τους θα βρίσκονται στη θέση των σχολιαστών.

Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσει η εκπομπή μετά την τρίτη αγωνιστική της Superleague.