Τη Δευτέρα η πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελένης Τσολάκη

Με διπλό ρόλο στον ΣΚΑΪ η Ελένη Τσολάκη

Για ποιο άλλο πρόγραμμα προορίζεται.

Σε διπλό ταμπλό θα παίζει τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια από την Θεσσαλονίκη αποχώρησε από τον ALPHA με τον οποίον συνεργαζόταν τα τελευταία χρόνια.

Μετακινήθηκε στον ΣΚΑΪ όπου όπως έχει γίνει γνωστό θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα κάθε μεσημέρι. Ο παρουσιαστής επιστρέφει τηλεοπτικά όπου και θα βρίσκεται στο τιμόνι infotainment εκπομπής. Στο πλευρό εκτός από την Ελένη Τσολάκη θα είναι η Κάλλια Ελευθερίου, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας.

Όπως φαίνεται όμως δεν θα μείνει μόνο εκεί.

Σύμφωνα με το ethnos.gr η Ελένη Τσολάκη αναλαμβάνει και την παρουσίαση του ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει», που είχαμε γνωρίσει παλαιότερα μέσω της προβολής του από τον ALPHA. Τότε το παρουσίαζε η Σίσσυ Χρηστίδου. Το πρόγραμμα ξεκίνησε να προετοιμάζεται και θα βγει στον «αέρα» του ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου.

Στο ριάλιτι διαγωνίζονται αγρότες, αλλά μέσα από τη συμμετοχή τους θέλουν να βρουν τη σύντροφο για να ζήσουν μαζί στην ύπαιθρο, κοντά στη φύση! Το ριάλιτι μπορεί να μεταδόθηκε μόλις για μία σεζόν στην Ελλάδα ωστόσο συνεχίζει με ιδιαίτερη επιτυχία στο εξωτερικό. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που οδήγησαν τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ στην απόφαση να το επαναφερουν.