Πότε ξεκινούν Ράπτης, Τσουβέλας, Πιτουράς και Παπασημακόπουλος;

Πότε ξεκινούν Ράπτης, Τσουβέλας, Πιτουράς και Παπασημακόπουλος;

Η πρεμιέρα της νέας χιουμοριστικής εκπομπής για το ποδόσφαιρο, σε παραγωγή Cosmote TV, «Στο Πλεχτό».

Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή «Στο Πλεχτό» με θέμα το ποδόσφαιρο, σε παραγωγή Cosmote TV, κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 23.00, στο Cosmote Sport 1HD. Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά στις 23.00, ενώ από τις 16 Σεπτεμβρίου θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα βράδυ την ίδια ώρα.

Oι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νικόλας Ράπτης, Αλέξανδρος Τσουβέλας, Διομήδης Πιτουράς και Μάκης Παπασημακόπουλος, θα σχολιάζουν τα ποδοσφαιρικά highlights με χιουμοριστική διάθεση και θα παρουσιάζουν πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό απ’ ό,τι ξεχωρίζει στο γήπεδο, τις κερκίδες και τα αποδυτήρια.

Μέσα από αφιερώματα και πρωτότυπες στήλες περιεχόμενου και αυτοσχεδιασμού όπως «Τιναφτορε», «Scouting report», «Ναϊντίλα» κ.ά., οι τέσσερις παρουσιαστές θα μεταφέρουν τη δική τους οπτική για το ποδόσφαιρο.

Από τη Δευτέρα 2/9, τα 10 πρώτα επεισόδια της εκπομπής θα είναι διαθέσιμα δωρεάν, για on demand θέαση στην υπηρεσία Cosmote TV Plus.

Η εκπομπή αποτελεί συνέχεια των πρωτότυπων παραγωγών της Cosmote TV στην κατηγορία της κωμωδίας και του stand-up comedy, οι οποίες προγραμματίζονται για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020.

Την εκτέλεση παραγωγής της εκπομπής «Στο Πλεχτό» έχει αναλάβει το Comedy Lab.