Τέλος από την ΕΡΤ η Δώρα Αναγνωστοπούλου;

Ανατροπή με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ – Τι θα συμβεί με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου;

Σε ποια απόφαση οδηγούνται οι ιθύνοντες της Δημόσιας τηλεόρασης.

Η αλλαγή κυβέρνησης μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου φέρνει και σημαντικές αλλαγές στα Δημόσια ΜΜΕ.

Ήδη οι αρμοδιότητες του ΑΠΕ αλλά και της ΕΡΤ πέρασαν με σχετικό ΦΕΚ στον Πρωθυπουργού. Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και το επιτελείο του θα αποφασίσουν για τις αλλαγές που θα γίνουν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας η νέα κυβέρνηση επιθυμεί πρόσωπα που να μην είναι ταυτισμένα και την προηγούμενη. Έτσι θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα ιδιαίτερα σε κεντρικές θέσεις. Ένα από τα «καυτά» θέματα είναι αυτό το κεντρικού δελτίου.

Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ήθελαν την Δώρα Αναγνωστοπούλου να έχει συμφωνήσει με το One του Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή. Όπως αναφέρει το ethnos.gr οι συζητήσεις για την αλλαγή σκυτάλης στο κεντρικό δελτίο ήταν μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα και το γεγονός αυτό φέρνει και πάλι στο προσκήνιο την Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Δεν αποκλείεται δηλαδή να δοθεί ψήφο εμπιστοσύνης στην μέχρι πρότινος ανκοργούμαν της Δημόσιας Τηλεόρασης. Να σημειώσουμε ότι η Δώρα Αναγνωστοπούλου είναι στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου της Δημόσιας τηλεόραση από το 2017.